Assortiment

Groot assortiment bloemen & planten

Bij Kwekerij Potters in Roosendaal verkopen we vele verschillende bloemen en planten voor alle jaargetijden.

We hebben perkplanten, dit zijn éénjarige planten en bloeien de hele zomer! Maar ook Violen, deze kunnen geplant worden vanaf september en gaan net zo lang mee tot het in het voorjaar/zomer warm gaat worden. Vaste planten zijn meerjarigen, winterharde kruidachtige planten die vaak niet heel groot worden. Een aantal vaste planten zijn prima als bodembedekker te gebruiken. Sommige vaste planten sterven in de winter af en komen in het voorjaar weer op. Ook in het assortiment, sierheesters. Sierheesters zijn struikachtige winterharde planten die vaak 10 tot 20 jaar mee gaan. Sommige zijn bladhoudend andere laten hun bladeren voor de winter vallen en worden in het voorjaar weer groen.

Keuze uit planten met een volwassen hoogte van 10cm tot 3 meter. Ook mooi, potchrysanten! Potchrysanten zijn éénjarige potplanten met een bloeitijd van 6-8 weken die tot -5 °C kunnen verdragen. Een chrysant is al vanaf september een uitbundige bloeier in de tuin en een traditie om voor allerheiligen te plaatsen op grafmonumenten van onze dierbare overledenen. Daarnaast verkopen we verschillende haagplanten. Haagplanten zijn bij ons verkrijgbaar in vele soorten & maten. Verder hebben we ook potgrond & toebehoren voor uitbundige groei en bloei van uw tuin. Met merkproducten van o.a. Pokon & Egmond haalt u nog meer waarde uit uw planten.

Voor de Kerstperiode verkopen we de mooiste Kerstbomen! Deze kunt u bij ons binnen uitkiezen in de loods en worden zorgvuldig en gratis voor u ingepakt!