Plant ondersteuning

PEACOCK GARDEN SUPPORTS

Tijdens wind en regen kunnen planten omvallen. Bij kwekerij potters vind je producten van peacock waarmee je planten optimaal kunt ondersteunen, zoals de Pinnups plantensteun die ‘meegroeit’  met de plant. Ook handige steunen voor moestuinplanten behoren tot ons assortiment.

Bij Peacock hebben ze passie voor tuinieren. De producten zijn uit eigen behoefte ontstaan. Als fervent tuinierders liepen en lopen ze in de tuin tegen problemen aan waarvoor geen kant-en-klaar product of oplossing is. Daarom gaan ze steeds zelf aan de slag deze te ontwikkelen. Door de kennis van metaal, coating en nabehandeling hiervan toe te passen in de ontwerpen maken ze innovatieve en duurzame tuinproducten. Intussen creëren, produceren en verkopen ze al ruim 30 jaar hoogwaardige plantensteunen, rozenbogen, obelisken, klimplantenrekken en tuindecoratie-artikelen.

Door de degelijke materialen en mooie aanvulling op het assortiment van kwekerij potters kunt u hier een mooi assortiment vind van deze producten die een toepassing hebben op de planten die we verkopen.

basis palen

diverse lengtes

steunringen

diverse maten

groeirasters

diverse soorten

plantstaken

diverse lengtes

geschulpte plantsteunen uit een stuk

diverse maten

planten klim rek maat M

60 x 150 cm